Sunday, May 8, 2011

Dagga Tee Resep

Vat soveel dagga as wat jy tee van wil maak, meer is beter :) Sit dit in 'n ziplock waaruit jy die meeste lug squeeze. Die gaan in die vrieskas in oornag.
Kook dagga direk uit vrieskas vir so 5 - 10 minutjies. Skink en drink met vanilla, vars of essence, instant koffie (Of kook gemaalde koffie saam met die dagga), kaneel, neut. en jy behoort 'n naeltjie of twee vir elk hand vol dagga wat jy kook ook saam te kook. In plaas van poeier kaneel later by te sit mag jy dalk eerder 'n kaneel stok of vier saam met die naeltjie, dagga en koffie kook. Melk is opsioneel en mag gou suur word en vlokkies veroorsaak wat ook interessant mag wees.
Drink 'n koppie en wag ten minste 'n uur en vyftien minute voor jy die effek probeer meet ;)
Probeer dit vir absoluut enige kwaal en rapporteer asseblief die resultaat aan die res van die wêreld.

No comments:

Post a Comment